(AS)BEELDJES

Hondenbeeldjes

Kattenbeeldjes

Paardenbeeldjes

Vogelbeeldjes

Konijnenbeeldjes

Beeldjes overige dieren
 

Vrijwel al onze beeldjes zijn ook leverbaar als asbeeldje. U kunt voor deze optie kiezen bij het betreffende artikel. In een asbeeldje zit een opening waar u een beetje van de as van uw overleden dier in kunt doen, voorzien van een afsluitdopje.

Desgewenst kunnen er meerdere asgaten worden gemaakt in een beeldje. Dit is helaas niet bij alle beeldjes mogelijk maar neemt u even contact met ons op als u dat wilt.

Wij kunnen de as voor u in het beeldje doen en verzenden het in dit geval per aangetekende post. U betaalt voor verzending binnen Nederland het gewone tarief voor pakketpost. Het tarief voor België is op aanvraag.
Kiest u voor deze optie geef dit dan aan tijdens het bestelproces zodat wij weten dat we moeten wachten met de verzending van het beeldje.

Ook kan een (as)beeldje door ons worden beschilderd in de kleuren brons, zilver of goud.

Wilt u de resterende as uitstrooien op het favoriete plekje van uw dier dan zijn onze luxe strooikokers daarvoor zeer geschikt.

Zelf vullen van een asbeeldje

Vraag aan het huisdierencrematorium of ze wat as voor u apart willen houden voor het vullen van een asbeeldje. Ongeveer de hoeveelheid die in een vingerhoedje past.

Bepaal voordat u het beeldje gaat vullen of de as niet te grof is. Is dat het geval dan kunt u het met de bolle kant van een lepel wat fijner maken. U kunt hiervoor ook een vijzel gebruiken.

Maak vervolgens een trechtertje van een stukje papier dat u taps toelopend oprolt en dat u met plakband vastzet. Op deze manier kunt u gemakkelijk zelf de asdrager vullen. Wij adviseren u na het vullen het dopje vast te lijmen met 10-secondenlijm.

© 2017 - 2022 Memodiera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel