REVIEW ARCHIEF

Hier vindt u de reviews van ons vorige keurmerk:

Angelique Westerholt

21-12-2021

Ben er heel blij mee, had voor mijn hondje 2 1/2 jaar geleden ook zo'n mooi kistje. Nu voor mijn 21 jarige pers ,???? vooral de mooie toepasselijke beeldjes, blij dat ik toen heb gezocht en gevond

9.8

 

Helma

20-12-2021

Prachtig beeldje. Communicatie ging snel en volgens afspraak. Helaas was er tijdens het bezorgen een pootje gebroken. Mocht het terug sturen en zou geld terug krijgen. Was helaas het laatste beeldje en dus heeft Elly wat van de prijs af gedaan. Ben erg tevreden dus.

8.5

 

Veronique Teeuwisse

25-10-2021

Een webshop zoals geen andere! In de verdrietigste periode op zoek naar een urn voor mijn lieve kater kwam ik hier terecht. Ik vond een prachtig beeld van een slapende poes die niet eens zo heel duur was. Tot mijn verrassing kreeg ik ook nog een mail met tips over het vullen en een persoonlijk berichtje van de eigenaresse. Grote complimenten hiervoor, in een tijd als deze een webshop die je niet als nummer behandeld! Bedankt voor deze 10+ ervaring

10.0

 

Maris

25-10-2021

Heel goeie site en snelle levering ben blij met mijn urnen voor mijn lieve schatten

8.3


R.C.

05-01-2021

Vooral de snelle en soepele service van Elly was hartverwarmend. We hebben het 's middags besteld, en de volgende dag was het in huis. Het is een mooi urntje voor onze kater Ringo. Het medeleven van Elly deed ons zo goed, dat verzachte het leed weer een stukje. De mensen die tot nu toe Ringo's urn hebben gezien waren diep ontroerd. Een prachtig mooi en lief beeldje, die stond voor onze kater Ringo. Sorry voor de late reactie, maar ontzettend bedankt wat je voor ons gedaan hebt!

10.0


Marielle

02-07-2020

Echt een super mooi beeld! Er zit geen as is maar haar van mijn overleden paard ??. Blij met de service van Elly! Dank je wel!

9.8

 

Ad

29-06-2020

Mooi hartje besteld, alles was naar wens. Bedankt..
9.6

 

   

de Haan

10-04-2020

Een prachtig beeldje en een super service. Ten eerste stuurde ik een mailtje waar ik heel snel antwoord op kreeg, toen ik besloot het beeldje te kopen, werd het snel bezorgd. Na uitpakken bleek het beeldje perfect bij onze overleden kat Thomas te passen. Erg tevreden! Bedankt Elly!

9.9

 

Jeany

08-04-2020

Ben enorm blij met dit mooie beeld! Eindelijk een plekje waar ze kan rusten

9.3


Fam van rooij

14-11-2019

Helaas hebben wij te snel en te vroeg afscheid moeten nemen van onze lieve hond.Maar dankzij deze mooie urn en goede en lieve zorgen van deze mensen hebben wij haar op een mooie plaats thuis staan en zullen haar zo nooit vergeten nogmaals bedankt voor jullie goede service en snelle reactie.

9.7

 

Onbekend

19-06-2019

Prachtige kwaliteit en snelle levering. Aanrader!
7.7

 

Danique

20-03-2019

Op een onwijs fijne en persoonlijke manier geholpen. Beeld was snel in huis, waardoor ik mijn geliefde huisdier ook snel terug in huis kon halen

10.0

 

jacqueline

12-01-2019

deze keeshond bij u gekocht,en zelf zwart geschilderd . mijn overleden keeshond was namelijk zwart . lijkt er nu sprekend op. kwaliteit van het het beeldje is uitstekend. goede service ook .(via de site goede tips over het schilderen gekregen) mijn dank hiervoor

9.5

 

monique

11-01-2019

ik heb een goed contact gehad,omdat ik iets wilde wat niet standaard was. Het plaatje wat ik kreeg voldeed precies volgens mijn wensen.
9.9

 

Froukje

07-12-2018

Onlangs 2 boekenurnen met urnenbeeldjes (katten) besteld bij memodiera. Alle mogelijkheden zowel telefonisch als via de mail waren bespreekbaar. Uitgebreide en keurige orderbevestiging. Al met al zijn we goed geholpen. Mooie urnen en een snelle levering.
8.9


Suus

19-11-2018

Een mooie slapende kat gekocht. Blijkt van een mooie kwaliteit hout te zijn. Onderkant kan geheel open geschroeft worden, de as hoeft dus niet in het beeldje gegoten te worden maar kan in z’n geheel in een zakje in het beeldje gestopt worden. Hierdoor blijft bet mogelijk om op een later moment nog over de as te beschikken bv voor het verwerken in een sierraad.
8.5


Prive

07-11-2018

Shi-Shu materiaal heel moeilijk te koop wij zijn heel blij met de urn model is het zelfde als onze hond dus zeer tevreden goede en snelle levering prijs ook zeker aantrekkelijk zeker een aanrader
10.0


Karin Jansen

04-10-2018

Erg mooi (as)beeldje. Al veel positieve reacties op gehad.

9.7


Mety Moes

06-09-2018

Voor onze dochter en partner een verzilverd Yorkie besteld. Het is alsof hun eigen net overleden hondje hun dagelijks aankijkt. het is prachtig. Heel blij mee. Mety Moes
10.0


Stefanie

04-08-2018

Erg tevreden met de ontvangen asbeeldjes. Van zeer mooie kwaliteit en erg realistisch!!
7.8


Cees

01-08-2018

Heel mooi beeldje als urn voor ons overleden hondje. Zondagmiddag besteld dinsdagochtend in huis zeer snel geleverd .

9.6

 

 

 

© 2017 - 2022 Memodiera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel