EVEN VOORSTELLEN

Graag stel ik me even voor.

Ik ben Elly Zindel-Wolters, de trotse eigenaresse van en drijvende kracht achter webwinkel Memodiera.

Samen met mijn man Ab, mijn lieve Rhodesian Ridgeback Djara en kater Jip woon ik in Rotterdam.

Mijn hele leven ben ik al een enorme dierenliefhebber en er zijn inmiddels veel huisdieren de revue gepasseerd: honden, katten, cavia’s en vogels.

Toen ik in 2006 door een reorganisatie mijn baan als dierenartsassistente verloor ben ik begonnen met Hondenkadowinkel Bijdehondjes die de basis vormt voor het huidige Memodiera. Vanwege het grote aantal hondenrassen kwam er steeds meer vraag naar artikelen voor overleden dieren. En naast de vele kado-artikelen hebben die dan ook jarenlang deel uitgemaakt van het assortiment van Bijdehondjes.

Omdat de thema's kado-artikelen en afscheid toch wat tegenstrijdig zijn was het al jarenlang een wens van mij voor de overleden dieren een nieuwe webwinkel te beginnen. Deze keer voor alle huisdieren. Er zijn dus ook artikelen voor katten, paarden, papegaaien, konijnen, fretten etc.  

Wij weten als geen ander hoe het is een huisdier te verliezen. Hoe het voelt afscheid te moeten nemen van dat trouwe vriendje dat jarenlang deel uitmaakte van je leven. Het verdriet en het vormgeven aan dat afscheid. En hoe moeilijk en pijnlijk dat allemaal is.

Wij hopen u met Memodiera te helpen op een liefdevolle manier een aandenken aan uw dier te creëren.

En wensen iedereen die te maken krijgt met het verlies van een geliefd huisdier heel veel sterkte daarmee..

© 2017 - 2024 Memodiera | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel